Felda Travel


FELDA Travel, anak syarikat Kumpulan FELDA telah ditugaskan untuk menceburi bidang perhotelan, perjalanan dan pelancongan. Mulai tahun 2005 khidmat mengurus jemaah umrah dan haji telah dimulakan dan kini mendapat sambutan baik dari pelbagai kategori pelanggan.

 

Masih ramai yang  belum  mengetahui bahawa perkhidmatan umrah/ haji melalui FELDA Travel telah dilaksanakan bukan sahaja untuk warga FELDA tetapi juga perkhidmatan ini terbuka kepada semua pihak.

Kepercayaan kepada produk jenama  FELDA sudah terbukti setelah produk dan perkhidmatan yang ditawarkan telah melalui berbagai proses yang fokus utamanya untuk meningkatkan kualiti dengan sentiasa diberi penambahbaikan yang berterusan dan nilai tambah.

Pakej Umrah dan Haji yang ditawarkan merupakan satu lagi produk pilihan kepada awam.   Kita menawarkan hanya produk yang terbaik dan berkualiti dengan kos yang mampu dan patut.   Setakat ini maklumbalas yang diterima adalah  memberangsangkan.  Satu produk yang berteraskan ibadat yang merupakan rukun Islam yang wajib dikerjakan oleh yang berkemampuan.  Kesejahteraaan yang kita cari mendapat ehsan dan redha Allah SWT.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s